Boomveiligheidscontrole & bomenplan in regio Antwerpen en de Limburgse Kempen

Een boomveiligheidscontrole of bomenplan in regio Turnhout, Antwerpen en de Limburgse Kempen, wat houdt dat in? Wel, even een boompje opzetten over… alles wat te maken heeft met bomen! Bij Habitus Boomverzorging staat de gezondheid van je bomen centraal. Daarom helpen we je graag met advies over en onderzoek naar de toestand van je boom. Is die nog veilig voor z’n omgeving? Is die nog gezond? Hoe plant je idealiter je bomen? Wij helpen je hierin inzicht te verkrijgen dankzij het uitvoeren van onderzoek als een boomveiligheidscontrole of een bomenplan van jouw bomen in Turnhout.

Boomveiligheidscontrole in Turnhout

Als eigenaar van een boom wil je niet aansprakelijk zijn voor schade. Daarom zijn periodieke boomcontroles essentieel om te voldoen aan je zorgplicht. Dankzij een boomveiligheidscontrole samen met je boomverzorger merk je tijdig een slechte conditie of structuur van jouw bomen in Turnhout op.

Bomenplan in Turnhout

Met een bomenplan opgesteld door ons bedrijf verkrijg je een beter beeld over de toestand en omgeving van jouw bomenbestand in Turnhout. Een bomenplan van je bomen in Turnhout inventariseert jouw bomen, schept een visie op lange termijn en somt maatregelen voor de komende jaren op, zoals wanneer te snoeien. Zo spoor je tijdig problemen op en ben je verzekeringstechnisch in orde!

Vraag eenvoudig een offerte aan

Neem nu contact met ons op voor een boomveiligheidscontrole en bomenplan rondom regio Turnhout. Wij stellen dit voor jou op met de nodige uitleg en expertise. Indien nodig en gewenst kunnen we vervolgens samen de volgende stappen bespreken. Ons gebruiksvriendelijk contactformulier maakt voor jou het aanvragen van een offerte simpel werk. Bespaar dus op lange termijn. Laat je boom door een professional onderzoeken en ga voor gezonde bomen. Vul simpelweg deze offerteaanvraag in en wij bezorgen je zo spoedig mogelijk een duidelijke en correcte offerte terug!

Bespaar op lange termijn en laat je boom onderzoeken

Ga voor gezonde bomen

Deze bomen gingen de jouwe al voor.

Bedankt voor je bezoek!

Welkom op onze website.

Groeten