planten en verplanten van bomen

Bomen planten of verplanten, da's een hele klus. Dit doe je best op een correcte manier. De juiste boom op de juiste plaats, dat is namelijk zorgdragen voor de toekomst. Bomen zijn namelijk de longen van je tuin. Door ze strategisch te plaatsen, heb je op termijn minder onderhoudslast en geniet je écht van je tuin en bomen.

Met de juiste voorbereiding, aanplanting en nazorg tovert Habitus jouw tuin om in een waar ecosysteem. Heb je last van een verkeerd geplante boom? Ook dan helpt Habitus je graag verder met verplanten. Neem contact op!

 

 

NIEUWE BOMEN AANPLANTEN

Een boom planten lijkt een makkelijke karwei. Toch gaan er een nauwkeurige planning en onderzoek aan vooraf. Zo vermijd je dat je op termijn je boom te vaak moet snoeien of ‘m zelfs moet vellen. Samen met jou bespreken we welke boom ideaal groeit op welke plaats.

 VOLWASSEN BOMEN VERPLANTEN

Een boom verplanten is maatwerk. Bij Habitus gaan we daarom structureel te werk om zo weinig mogelijk schade aan de boom aan te richten. Eerst onderzoeken we de haalbaarheid, waarna we de omgeving voorbereiden om te verplanten. Vervolgens verplanten we de boom om nadien de juiste nazorg uit te voeren.

NATUURTUIN AANLEGGEN

Wil je ook de ruimere groeiplaats van je boom aanpakken? Dan helpen onze collega's Habitat Natuurtuinen je graag verder! Samen toveren we je tuin om in een waar ecosysteem. 

Je boom zorgvuldig aanplanten of verplanten?

vraag je offerte aan!

Zo gaat boomverzorging eraan toe

Bedankt voor je bezoek!

Welkom op onze website.

Groeten