Bomen planten en verplanten in regio Antwerpen en de Limburgse Kempen

Door je bomen strategisch te planten of verplanten, heb je op termijn minder onderhoudslast en geniet je ├ęcht van jouw tuin en bomen in Mol, Turnhout of Westerlo. Feitelijk kan iedereen in regio Antwerpen en de Limburgse Kempen een beroep doen op onze onderneming. Want de juiste boom op de juiste plaats, dat is zorg dragen voor de toekomst. Bomen zijn namelijk de longen van je tuin en dragen bij aan een gezondere omgeving, overweeg dus zeker de aanplanting van bomen bij jou thuis rondom Westerlo. Met de juiste voorbereiding, aanplanting en nazorg tovert Habitus jouw tuin in Turnhout of Westerlo om in een waar ecosysteem. Gebeurde er in het verleden een verkeerde aanplanting van je boom in Turnhout of Westerlo? Ook dan helpt Habitus Boomverzorging je graag verder met jouw bomen te verplanten in Mol, Turnhout of Westerlo! Dit steeds met de grootste zorg. 

Bomen planten in Mol, Turnhout en Westerlo

Een boom planten lijkt een makkelijk karwei. Toch gaan er een nauwkeurige planning en onderzoek aan vooraf. Vandaar dat vakkundig advies op maat hierbij zinvol is. Zo vermijd je dat je op termijn je boom te vaak moet snoeien of hem zelfs moet vellen. Samen met jou bespreken we welke boom ideaal groeit op welke plaats. Vervolgens zal ons bedrijf deze bomen voor je planten op een plek naar jouw keuze in Mol, Turnhout of Westerlo.

 

Bomen verplanten in Turnhout of Westerlo

Een boom verplanten is maatwerk. Bij Habitus gaan we daarom structureel te werk om zo weinig mogelijk schade aan te richten aan alle bomen die wij verplanten in Turnhout en Westerlo. Eerst onderzoeken we de haalbaarheid, waarna we de omgeving voorbereiden om te verplanten. Vervolgens zullen we de bomen verplanten om nadien de juiste nazorg uit te voeren.

Natuurtuin aanleggen

Wil je ook de ruimere groeiplaats van je boom aanpakken? Dan helpt ons zusterbedrijf Habitat Natuurtuinen je graag verder! Habitat Natuurtuinen is een zusteronderneming van Habitus Boomverzorging die focust op tuinarchitectuur die goed is voor de natuur. Habitat Natuurtuinen kan je helpen met het ontwerp, de aanleg en het beheer van je tuin. Door bomen aan te planten bij jou thuis in Mol of Turnhout toveren we samen je tuin om in een waar ecosysteem.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Neem nu contact met ons op om jouw bomen te planten of verplanten in Mol, Turnhout of Westerlo. Wij helpen je met plezier verder om bomen te verplanten evenals de aanplanting ervan in Westerlo en Turnhout, op een plek van uw keuze. Ons gebruiksvriendelijk contactformulier maakt voor jou het aanvragen van een offerte simpel werk. Dus heb jij bomen te planten in regio Mol? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een verplanting of aanplanting rond Westerlo en Turnhout. Vul simpelweg deze offerteaanvraag in en wij bezorgen je zo spoedig mogelijk een duidelijke en correcte offerte terug.

Je boom zorgvuldig aanplanten of verplanten?

Ontvang je offerte

Deze bomen gingen de jouwe al voor.

Bedankt voor je bezoek!

Welkom op onze website.

Groeten