Bomen vellen, enkel uit noodzaak

Habitus Boomverzorging kapt nooit zomaar bomen, daar moet een grondige reden voor zijn. We kijken eerst of je boom te redden valt met een vakkundige snoeibeurt.
Heb je een problematische boom of uiterst ongezond? Zulke gevallen zijn wel redenen om je boom te laten kappen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat jouw eigendom of dat van iemand anders schade ondervindt bij het vellen van een boom. Daarom garandeert ons team een professionele aanpak met goed opgeleide boomverzorgers en een sterk uitgerust machinepark. Jouw boom laten vellen? Contacteer ons!

 

Twijfel je toch aan de gezondheid of stabiliteit van je boom? Vraag advies aan Habitus Boomverzorging! Wil je bovendien voorkomen dat jouw of andermans eigendom schade ondervindt wanneer we de boom vellen? Ons team garandeert een werkwijze conform de geldende regelgeving.

KAPVERGUNNING

Habitus Boomverzorging helpt je bovendien met de nodige vergunningen aan te vragen. Wie bomen kapt, heeft allicht een kapvergunning of omgevingsvergunning nodig. Bovendien houd je best rekening met het natuur- en bosdecreet. Ons team helpt je als geen ander met de aanvragen daarvan! 

KAP GEEN GEZONDE BOOM

Habitus boomverzorging velt een boom wanneer de gezondheid van de boom niet meer is gegarandeerd of als die de omgeving ernstig hindert.
Twijfel je of het écht nodig is om de boom weg te halen?  Want denk eraan, een boom biedt je zuurstof, schaduw én esthetische waarde
Eerder op zoek naar totaaladvies voor je tuin? Dan helpt Habitat Natuurtuinen je graag verder!

propere opkuis na het vellen van je boom

Naast de boom vellen of demonteren, zorgt Habitus Boomverzorging voor een propere werf. Ons team versnippert de takken, verwerkt het hout en freest de boomwortels uit. Bovendien trachten we het hout van de boom een duurzame nabestemming te geven in de vorm van tuinmeubelen, biomassa, planken of brandhout. Jouw boom is ons te veel waard om zomaar weg te gooien!

Wil jij jouw boom veilig laten vellen?

Ontvang je offerte

Zo gaat boomverzorging eraan toe

Bedankt voor je bezoek!

Welkom op onze website.

Groeten