Bomen vellen in regio Antwerpen en de Limburgse Kempen

Bomen vellen wij voor jou wanneer nodig in regio Lommel en Turnhout. Maar stuur je oude boom niet direct ‘de boom in’, want Habitus Boomverzorging kapt nooit zomaar bomen, enkel als het niet anders kan. Twijfel je toch aan de gezondheid of stabiliteit van je boom? Vraag advies aan Habitus Boomverzorging! Wil je bovendien voorkomen dat jouw of andermans eigendom schade ondervindt wanneer we de boom bij jou vellen in Lommel of Turnhout? Ons team garandeert een werkwijze conform de geldende regelgeving en kapvergunningen in Mol. Op onze onderneming kan u een beroep doen voor al uw opdrachten binnen regio Antwerpen en de Limburgse Kempen.

Kapvergunningen aanvragen om bomen te vellen in Mol en Lommel

Habitus Boomverzorging helpt je de nodige kapvergunningen aan te vragen om bomen te vellen in Mol, Turnhout of Lommel. Wie bomen kapt, heeft allicht een kapvergunning of omgevingsvergunning nodig. Bovendien houd je best rekening met het natuur- en bosdecreet. Onze onderneming helpt je als geen ander met de aanvragen daarvan! Want ook wijzelf zijn natuurlijk steeds volledig in orde met onze kapvergunningen wanneer wij bomen vellen in Mol, Lommel of Turnhout. 

Kap geen gezonde boom

Twijfel je of het écht nodig is om je bomen te vellen in Lommel of Turnhout? Misschien valt het probleem op te lossen met een correcte snoei en de juiste zorg. Want denk eraan, een boom biedt je zuurstof, schaduw én esthetische waarde. Moeten sommige bomen toch echt weg? Wij helpen je aan de nodige kapvergunningen voor Mol zodat alles vlot verloopt. Ben je eerder op zoek naar totaaladvies voor je tuin? Dan helpt ons zusterbedrijf Habitat Natuurtuinen je graag verder!

Van boom tot plank

Naast het vellen of demonteren van bomen in Lommel of Turnhout, zorgt Habitus Boomverzorging voor een propere werf. Ons team versnippert de takken, verwerkt het hout en freest de boomwortels uit. Bovendien trachten we het hout van de boom een duurzame na bestemming te geven. Jouw boom is ons te veel waard om zomaar weg te gooien!

Vraag eenvoudig een offerte aan

Neem nu contact met ons op indien je bomen te vellen hebt in regio Lommel of Turnhout. Wij doen dit voor jou met plezier en vakmanschap. Ook indien je de boom zelf wenst te vellen bieden wij de nodige ondersteuning en helpen we je graag verder met het aanvragen van de nodige kapvergunningen bij het gemeentebestuur van Mol. Ons gebruiksvriendelijk contactformulier maakt voor jou het aanvragen van een offerte simpel werk. Vul simpelweg deze offerteaanvraag in en wij bezorgen je zo spoedig mogelijk een duidelijke en correcte offerte terug!

Wil jij jouw boom veilig laten vellen?

Ontvang je offerte

Deze bomen gingen de jouwe al voor.

Bedankt voor je bezoek!

Welkom op onze website.

Groeten